RESIDENT ART GARTEN

Lovas, Fő utca 12.

nyitvatartás: augusztus 1-20. között

kedd-vasárnap 15 órától 22 óráig (program végéig)

A nyitvatartási időtől eltérő látogatáshoz előzetes bejelentkezés küldése szükséges a hello@residentart.com email címre.

©2019 by Resident Art Garten

Az alapítókról

Munkatársak

Tóth Hajna

Artmozitermekben SuliMoziztatom

az ifjúságot Budapesten,
Desiré nevű nemzetközi színházi fesztivált szervezek Szabadkán,
a Metanoia Artopédia nevű független színházi csapattal dolgozom együtt Szegeden, a Resident Art munkáját

a kezdetektől szupportolom (e-mailezek, posztolok, hírlevelezek)

  A Gartenben a filmes programért felelek.

Solymosi Mór

Tervezőgrafikusként teljes arculatokat, logókat, tipográfiákat készítek. A kortárs művészet elkötelezettjeként a Rombusz Műhely és a ContextUs.hu alapító tagja vagyok. Az elmúlt fél évben a Garten alapítókkal a RAF és a Ziggy projekteken dolgoztam együtt. 

A Garten teljes arculatát én terveztem.

Batka Annamária

Oldalbordaként csatlakoztam a projekthez, tartalmakat gyártok. Bízom benne, hogy vidám lesz az a pár hét, amit Lovason együtt tölthetünk.

Támogatóink

Ezúttal is köszönjük Nagy Máriának, a lovasi Nagy Gyula Galéria igazgatójának, a Nagy Gyula Művészeti Alapítványnak és Lovas község Önkormányzatának, hogy befogadták rendezvényünket, valamint munkájukkal és támogatásukkal segítik annak megvalósítását.

 

Egyúttal köszönjük támogatóinknak, a Pauker Nyomdának, a Makifood Főzőiskolának, az EuroLog Logistics Szolgáltató Kft-nek, a Contextus.hu kulturális portálnak, és a Resident Art Művészeti Ügynökség csapatának, hogy támogatásukkal és bizalmukkal hozzájárulnak a Resident Art Garten sikeréhez.